Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Stadyumu Maraton Tribününün altında yapılan antrenman salonlarında çalışmalar son aşamaya gelirken müdürlük bünyesindeki antrenörler çalışacağı salonları seçti.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, müdürlük antrenörleri ile birlikte 18 Temmuz Stadyumu Maraton tribünü altındaki salonları inceledi. Yaklaşık bir senedir devam eden tribün inşaatında son aşamaya gelinirken tribünün altındaki salonlar da antrenörlere büyük imkanlar sağlayacak. 7 adet salonu en çok ihtiyacı olan branşlar kullanabilecek. Karate, Judo, Güreş, jimnastik ve Satranç gibi branşların antrenörleri salonların son durumunu inceleyerek kendilerine uygun salonları seçti.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, tribünün son halini görmek istediklerini belirterek, "Antrenörlerimizin rahat ve her istediklerine anında ulaşmaları için tribünün altındaki salonlarımız amacına ulaşacak. Antrenörlerimiz kendilerine uygun salonları seçsinler istedik. Umarım bu salonlardan büyük başarılar elde eden sporcularımız yetişecek" ifadelerini kullandı.
(AY)

06.02.2013 14:12:08 TSI

Editör: Wan Haber