Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'un antrenmanı renkli görüntülere sahne oldu.
Pazar günü deplasmanda Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak kırmızı-siyahlılar, Irlamaz Tesisleri'nde haftanın ilk antrenmanı yaptığı sırada Turgutluspor'un forvet oyuncusu Ömer Kaplan'a ait Melo isimli köpek tasmasından kurtularak çift kale maç yapan oyuncuların arasına daldı.
Çift kale maç sırasında oyuncuların arasına girerek topu kapmaya çalışan sevimli köpek oyunculara da korku dolu anlar yaşattı. İkili mücadelesi sırasında karşısında köpeği gören oyuncular şaşkınlık ve korkuyu bir anda yaşadılar. Sevimli Köpek daha sonra futbol topunu alarak kaçmaya çalıştı.
Teknik direktör Burhanettin Basatemur oyuna kısa bir sürer ara verirken köpeğin sahibi Ömer Kaplan sahaya girerek köpeğini aldı.
Antrenman sonrası Teknik Direktör Burhanettin Basatemur, "Oyunun en hırslı anlarında bir anda sahaya köpek girdi pas yapan oyuncularımızın ayağındaki topu kapmaya çalışan Melo isimli köpek futbolcularımızı ve bizi hem korkuttu hem güldürdü. Böyle bir şey beklemiyorduk. Ancak antrenmanımıza neşe kattı" dedi.
(İLK-MFS-MFS-S)

12.02.2013 18:24:18 TSI

Editör: Wan Haber