Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eski Varsak Stadı'nın olduğu alanda yapımı devam eden "Kepezpark Varsak Projesi" bölgesinde incelemelerde bulundu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eski Varsak Stadı'nın olduğu 46 dönümlük alanda yapımı hızlı bir şekilde devam eden ve yaklaşık maliyeti 20 milyon TL olan "Kepezpark Varsak Projesi" bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcıları Orhan Kocaağa, Ömer Ali Acar ve yatırımcı birimlerin müdürlerinin de eşlik ettiği gezide Başkan Tütüncü, spora, turizme, ekonomiye katkı sağlayacak olan ve içerisinde Antalya'nın ilk tam olimpik yüzme havuzunun bulunduğu "Kepezpark Varsak Projesi"ni, söz verdikleri 31 Temmuz 2013 tarihinden önce hizmete açabileceklerini söyledi.
Başkan Tütüncü, Antalya'nın yıllarca özlemini çektiği kapalı tam olimpik yüzme havuzunu herkesten önce Kepez'e ve kente kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Tam olimpik yüzme havuzunda, uluslararası organizasyonların düzenlenebileceğini aktaran Tütüncü, "alan içerisinde tam olimpik bin 500 seyirci kapasiteli yüzme havuzu ile basketbol, futbol sahaları ve sinema salonu bulunacak. Bu tesis, hem uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak hem de Türkiye'ye ve Antalya'ya su sporlarında hizmet verecek" dedi.
Tesisin, gençlerin ve çocukların su sporlarına ilgi duymasına vesile olacağının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, "Bu büyük yatırımda sadece yüzme havuzu yok. Burada sosyal yaşam merkezlerinin olacağı tesisler de olacak. 46 dönümlük alan üzerine kurulacak olan Kepezpark Varsak, sadece Kepez için değil Antalya için de güzel bir yaşam merkezi olacak. Spor tesisleriyle, sinemasıyla, gençlik merkeziyle, masal parkıyla, yapay göletiyle, kafeteryasıyla, dinlenme ve eğlence mekanlarıyla Antalya'ya hizmet verecek muhteşem bir tesis inşa ediyoruz."
TURİZME KATKI SAĞLAYACAK
Projenin, turizme de katkı sağlayacağına işaret eden Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, projede yer alan masal parkının, Antalya'ya gelen yerli turistlerin görmek isteyeceği ya da kentte yaşayanların misafirlerini götüreceği güzel sosyal yaşam merkezi olacağını belirtti. Projenin inşasının hızlı bir şekilde devam ettiğine işaret eden Tütüncü, inşaatın gidişatının, tesisi söz verdikleri 31 Temmuz 2013 tarihinden önce hizmete açabileceklerini gösterdiğini kaydetti.
(SÇ-SÇ-Y)

05.12.2012 12:50:21 TSI

Editör: Wan Haber