Antalya'da yol kenarına bırakılan ve içinde tüp ile takım çantası olan bir otomobil, polisi alarma geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Meltem Mahallesi Dumlupunar Bulvarı'nda yan yola park edilen 07 EF 888 plakalı otomobilin içinde, iki adet tüp ve takım çantası gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin çevresine güvenlik şeridi çekerek yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. Araçta ilk incelemeyi yapan polisler, ardından bomba imha ekibinden destek istedi.
Bu arada, otomobilin sahibine ulaşmak için yoğun çaba harcandı. Bomba imha umzanı, özel kıyafetlerini giydikten sonra otomobili dışarıdan inceledi. Şüpheli bulunan aracın kapılarının açılması için gerekli iznin alınmasını bekledi. Yaklaşık 2.5 saatlik beklemenin ardından aracın sahibine ulaşıldı.
Ekipler, 07 EF 888 plakalı otomobilin sahibi Haluk G.'yi bulunduğu adresten aracın yanına getirdi. Aracını açan Haluk G., ekiplere yardımcı oldu. Klima tamircisi olan Haluk G., aracını arıza yaptığı için park ettiğini belirtti.
Yapılan inceleme sonrasında araçta şüpheli duruma rastlanmadı. Haluk G.'nin ifadesi alındı ve yol yeniden trafiğe açıldı.
(İA-OK-Y)

22.12.2012 18:18:11 TSI

Editör: Wan Haber