Antalya Süper Amatör Ligin 12'inci haftasında Gazipaşa Belediyespor, Demre Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.
Maçın ikinci dakikasında Demre Belediye kaptan İbrahim Oğuz'un ayağından bulduğu erken golle 1-0 öne geçti. Üstün oyununu sürdüren Demre Belediyespor 15'inci dakikada Mehmet Kaya'nın golüyle farkı ikiye çıkardı. Yağmur sonrası bozulmuş bir sahada mücadele eden iki takım sporcuları yer yer zor anlar yaşadı. Ataklarını gole çeviremeyen Demre Belediyespor, 30.dakikada Serdar Yıldırım'ın ikili bir mücadelede gördüğü kırmızı kart sonucu 10 kişi kaldı. Ardından da 35 ve 43'üncü dakikalarda Gazipaşa bulduğu iki golle durumu 2-2 yaptı. Böylece ilk yarı berabere bitti.
İkinci yarıya ev sahibi takım başladı. On kişi kalmasına rağmen rakibinden üstün bir futbol sergilediği gözlenen Demre Belediyespor mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın sonlarına yaklaşırken 84'üncü dakikada Gazipaşa Belediyespor aradığı golü buldu ve 3-2 öne geçti. İlerleyen dakikalarda gol olmadı ve maç hakemin son düdüğü ile bitti.
Bu sonuçla Demre Belediyespor 10 puanla, 11'inci sıradaki yerini korurken, Gazipaşa Belediyespor ise puanını 16'ya çıkararak Antalya Süper Amatör Ligin 7'inci takımı oldu.
Demre Belediyespor gelecek hafta Mahmutlar Spor'u ağırlayacak.
(MÖB-SÇ-Y)

09.12.2012 17:41:15 TSI

Editör: Wan Haber