Antalya Devlet Opera ve Balesi Aralık ayına muhteşem iki konserle veda edecek.
Konserlerden ilkinin 27 Aralık'ta Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan piyanolu konser olacağı bildirilirken, Aralık ayının son konserinin ise 29 Aralık'ta 'Yeni Yıl Konseri' olacağı kaydedildi.
Piyanolu konserde solist olarak Nurdan Aydın (Soprano), Esra Arslantürk (Soprano) , Ebru Kaptan (Mezzo Soprano), Ümit Burak Tekinay (Bariton) sahne alacak. Piyanoda Metin Kiper, kemanda Mithat Uz , davulda Doğuş Ünver ve Erman Erhan, gitarda ise Atahan Kaya sanatseverlerin karşısında olacak. Klasik müzikten caz müziğe, tangodan popa kadar geniş repertuvar ile hazırlanan konser izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.
2012 yılına muhteşem bir konserle veda edecek olan Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin 'Yeni Yıl Konseri'nde ise Şef Hakan Kalkan yönetimindeki ANTDOB orkestrası ve solistleri sahne alacak. Konserde solist olarak, Aslı Ayan, Sevinç Bilgin, Burcu Kuru, Ebru Kaptan, Medine Tuganova, Göksay Yaran, Koray Damcıoğlu , Mukhtar Malikov ve Ümit Burak Tekinay sahne alacak. Gecede solistlere piyanoda Yücel Yalçın ve Onur Altıparmak eşlik edecek.
(SK-Y)

25.12.2012 14:44:39 TSI

Editör: Wan Haber