Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 86-83'lük skorla yenen Fenerbahçe Ülker, liderliğini sürdürdü.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Ülker'e karşı organize olmakta zorluk yaşadıklarını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Altar Tunçkol, "Geriye düşmemize rağmen rakibimizi yakaladık. Bogdanovic ve Barış'ın üçlüklerine bir türlü çözüm üretemedik. Uzun zamandır galip gelemiyoruz. İyi oynadığımız maçı kaybettik. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Son saniyelerde etkili hücumlar kullanamadık. Artık Gaziantep maçını kazanıp morallenmek istiyoruz" dedi.
Ev sahibi ekipte Barış Güney ise, Fenerbahçe Ülker'in gücünü bilerek sahaya çıktıklarını maçı kazanmak için de fırsatlar yakaladıklarını belirtti. Güney, "Son saniyede gelen üçlükle mağlup olduk. Üzgünüz. Bir sonraki maçtan kesinlikle galip gelmek istiyoruz" ifadesini kullandı.
Rakibin bireysel yeteneklere sahip bir çok oyuncusu olduğunu belirten Fenerbahçe Ülker Antrenörü Simone Pianigiani, "İyi oynadık ama maçı bitirecek şutları atamadık. İkinci yarıda da etkili oynadık ancak üçüncü çeyrekte ritmimizi kaybettik. Rakibimiz bizi yakaladı ve öne geçti. Bu noktada oyuncularım önemli tepkiler verdi ve yeniden öne geçmeyi başardı. Oyuncularım maçı kazanmak için gereken her şeyi yaptı. Bizim için çok önemli bir maçta önemli bir galibiyet aldık" diye konuştu.
Son saniyelerdeki basketi ile galibiyeti getiren Barış Ermiş ise yoğun maç temposu sonrası galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.
(ÇY-RFK-S)

22.12.2012 17:30:38 TSI

Editör: Wan Haber