Antalya Barosu Başkanı Alper Tunga Bacanlı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (AESOB ziyarette bulunan Antalya Barosu Başkanı Alper Tunga Bacanlı'yı AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Alkan, Birlik Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu ve Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul karşıladı.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Sevimçok, avukatlığın çok önemli bir meslek olduğunu ve bu müessesedeki kişilerin mesleki çalışmalarını kamunun inancını ve mesleğe olan güveni sağlayacak bir biçimde sadakatle yürütmek zorunda olduklarını belirtti. Sevimçok, ziyarette birliğin çalışmaları ile ilgili bilgiler de verdi.
Antalya Barosu Başkanı Alper Tunga Bacanlı ise avukatlık mesleğinin itibarını zedeleyecek her türlü tutum ve davranıştan kaçınmak zorunda olduklarını, tüm avukatların Türkiye Barolar Birliği'nce kabul olunan mesleki dayanışma ve düzen gereklerine uygun davranmak zorunda olduklarını söyledi.
(SK-Y)

14.01.2013 16:47:13 TSI

Editör: Wan Haber