Adana'da okuldan çıkan 9 yaşındaki çocuk annesinin çalıştığı PTT şubesi bıçaklı bir kişi tarafından soyulduğunu görünce, "Annemi görmek istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir kişi saat 16.30 sıralarında Mavi Bulvar üzerindeki Cennet Serbest ve Sevgi Ürün isimli kadın görevlilerin çalıştığı PTT şubesinin önüne geldi. Bir süre müşterilerin gitmesini bekleyen şahıs yüzünü atkısıyla kapattıktan sonra belinden çıkardığı ekmek bıçağıyla içeri girip, "kimse sesini çıkarmasın yoksa öldürürüm" dedi. Bunun üzerine korkan kadınlar şubenin arka tarafındaki odaya kaçtı. Zanlı kasadan bir miktar para alarak kaçtı. Zanlı kaçtıktan sonra kadınlar dışarı çıkarak "polis çağırın soyulduk" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis çevrede geniş çaplı operasyon başlatarak zanlıyı aramaya başladı. Bu arada kadın görevliler polise olayı anlattı. Görevliler korktukları için gözyaşlarını tutamadı.

OKULDAN DÖNERKEN ANNESİNİN ÇALIŞTIĞI YERİN SOYULDUĞUNU ÖĞRENDİ
Bu arada Sevgi Ürün'ün Kasım Sacide Ener İlköğretim Okulu'na giden 9 yaşındaki oğlu, okuldan çıktı. Annesinin çalıştığı PTT şubesinin önünden geçerken polisleri gördü. Burada tanıdıklarına ne olduğunu sorunca bıçaklı bir kişi tarafından PTT'nin soyulduğunu öğrenince annesine bir şey olduğunu sanıp ağlamaya başladı. Polislerin sakinleştirmeye çalıştığı çocuk tel örgülere sarılıp, "Anne, annemi görmek istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Polisler çocuğun ağlamasına dayanamayarak annesinin yanına götürdü. Anne Ürün oğluna sarılarak onu teselli etmeye çalıştı.
Polis güvenlik kamerasına izleyerek zanlının eşkalini belirleyerek geniş çaplı araştırma başlattı.
(FKE-ÖZ-Y)

14.02.2013 18:33:11 TSI

Editör: Wan Haber