Konya'da birlikte yaşadığı annesini öldüren şüphelinin üzerinden 10 bin lira para çıktı. Şüphelinin annesinin boğazını kestiği ve 60 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra marketten sigara alıp geldiği ortaya çıktı.
Olay, dün merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Yıldırım Sokak'ta bulunan 3 katlı bir evin son katında meydana gelmişti. Kavga sesini duyan alt komşunun ihbarıyla eve gelen polis çilingir yardımıyla içeri girmiş 56 yaşındaki Havva Dönertaş'ın cesedini görürken, cinayeti işleyen oğlu Mustafa D'yi de (35) sigara içerken bulmuştu. Gözaltına alınan Mustafa D'nin Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gördüğü belirlendi. Annesini öldürdükten sonra kilitle çekmecede bulunan 10 bin lirayı aldığı ve markete giderek farklı markalarda bir çok sigara alarak içmeye başladığı öğrenilen şüpheli Mustafa D'nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Öldürülen Havva Dönertaş'ın yapılan otopsisinde vücudunda 60 bıçak darbesi olduğu ve boğazının kesildiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(HİV-FM-Y)

14.01.2013 11:42:07 TSI

Editör: Wan Haber