Konya'da 35 yaşındaki bir şahıs, banyoda annesinin boğazını keserek öldürdü. Çilingir yardımıyla eve giren polis, şüpheliyi suç aletiyle birlikte yakaladı.
Olay, merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Yıldırım Sokak'ta bulunan 3 katlı bir evin son katında meydana geldi. İddiaya göre, alt komşu üst katta kavga sesi duyarak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapı açılmayınca çilingir çağırdı. Polis, çilingirin kapıyı açtığı evin banyosunda 56 yaşındaki Havva Dönertaş'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Elinde bıçak bulunan ve annesini öldürdüğü iddia edilen şüpheli Mustafa D. de (35) evin içinde yakalandı. Polis ve savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından Havva Dönertaş'ın cesedi otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Mustafa D. ise, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
Eşi inşaattan düşerek hayatını kaybeden Havva Dönartaş'ın askerliğini zamanında yaptığı belirtilen ve bir süredir psikolojik rahatsızlığı bulunan oğlu Mustafa D. ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(HİV-FM-Y)

13.01.2013 16:31:23 TSI

Editör: Wan Haber