Denizli'de lösemi hastalığı ortaya çıktıktan sonra hastanede annesi tarafından terk edilen 3 yaşındaki Şeyma ile ilgili yapılan haberlerin ardından aileye yardım yağıyor.
Denizli'nin Güney ilçesinde lösemi hastalığı ortaya çıktıktan sonra annesi tarafından terk edilen Şeyma'ya vatandaşlardan yardım yağmaya başladı. Haberi okuyan vatandaşlar olaya büyük tepki gösterirken, birçok hayırsever de maddi olarak yardım etmek için aileyi aradı. Bunun yanı sıra Denizli Valiliğinin de Şeyma için tüm olanaklarını kullanılacağı belirtildi.
Lösemi hastası minik Şeyma'nın babası Mustafa Tuzak, kendilerine yapılan yardımdan dolayı herkese teşekkür etti. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden kendilerine telefon geldiğini belirten Tuzak, "Birçok vatandaşımız Şeyma'nın sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Benden banka hesap numarası istediler. Ardından banka hesaplarına para yatırmaya başladılar. Bize yardım edenlerden Allah razı olsun. İnsanların bu yardımları beni ve Şeyma'yı çok mutlu etti. İnşallah kızım bir an önce sağlığına kavuşur" dedi.
(EV-SK-GS-Y)

15.02.2013 15:40:37 TSI

Editör: Wan Haber