Bartın merkeze bağlı Büyükkıran köyünde yaşayan özürlü Ahmet Yılmaz, yedi aylık bebeği ve diğer iki çocuğuyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veriyor.
Bartın merkeze bağlı Büyükkıran köyünde yaşayan 42 yaşındaki özürlü Ahmet Yılmaz'ın eşi Zühre Yılmaz, 26 Haziran 2012 tarihinde doğum yaptı. Doğumdan sekiz saat sonra iç kanamadan hayatını kaybeden Zühre Yılmaz, bir tane erkek çocuğu dünyaya geldi. Eşinin ölümünden sonra 3 çocuğu ile hayatta kalma mücadelesi veren Ahmet Yılmaz, şimdi özürlü hali ile üç çocuğuna bakıyor. En ufakları olan yedi aylık Armağan bebek ise, komşuların ve ablası Duygu Yılmaz'ın hazırladığı mamalar ile bakılıyor. Hem ev işi hem de bebeğin bakımı ile ilgilenen Duygu Yılmaz, her şeye alıştığını ancak annesinin yokluğunu aradığını söyledi.
Baba Ahmet Yılmaz da, "Kızım ile birlikte bebeğin bakımını yapıyoruz. Komşuların verdiği yiyecekler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nden gelen yardımlarla geçiniyoruz. Kolum sakat çalışamıyorum. Yedi aylık bebeğime ve çocuklarıma ben bakıyorum" dedi.
(DK-AŞ-Y)

16.01.2013 15:30:12 TSI

Editör: Wan Haber