Yıldız Teknik Üniversitesi ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Anne Üniversitesi mezunları, diplomalarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin'den alacak.
Yıldız Teknik Üniversitesi ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Anne Üniversitesi Projesi ilk meyvelerini veriyor. Proje kapsamında eğitimlerini tamamlayan anneler, diploma almaya hak kazandı. Annelerin özgüvenini ve girişimcilik ruhunu artırmak, anne ve çocuk arasındaki eğitim seviyesini güncellemek, çocukların annelerine özenmelerini ve annelerin sosyal hayatta daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla hayata geçen Anne Üniversitesi Projesi ile anneler, alanlarında uzman akademisyenlerden 8 hafta boyunca 9 ayrı dersten toplam 48 saat eğitim aldı.
Anne Üniversitesi'nde eğitimlerini başarıyla tamamlayan anneler, 8 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te gerçekleşecek I. Dönem Mezuniyet Töreni'nde diplomalarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin'in elinden alacaklar. Tören öncesinde, üniversiteleri annelere son dersi Emine Erdoğan ve Bakan Fatma Şahin verecek.
(ET-GS-Y)

07.12.2012 15:22:07 TSI

Editör: Wan Haber