Mersin'de cinnet geçiren kadının 2 yıl önce kaçarak evlendiği için küs olduğu kızı ile damadını tabanca ile vurarak öldürdüğü olayda başından ağır yaralanan 7 aylık Berfin Azrak'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Siteler Mahallesi'nde 10 Ocak tarihinde meydana gelen olayda anneanne Meryem D.'nin (39) İstanbul'dan barışmak için Mersin'e gelen kızı Güler Azrak (19) ile damadı Ferdi Azrak'ı (29) tabanca ile vurarak öldürdüğü iddia edilmiş, olayda 7 aylık torunu Berfin Azrak da ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak hemen ameliyata alınan Berfin Azrak'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Mersin Üniversitesi (MEÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Ertuğ Arslanköylü, hastanın genel durumu kötü olarak acil servise geldiğini belirterek, "Ateşli silah yaralanması sonucu beyin travması nedeniyle gelen hasta hemen ameliyata alındı. Kafatasındaki kanama ve kırıklar nedeniyle ameliyat edildi. Ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak takip ediyoruz. Hayati tehlikesi sürüyor. Destek tedavilerine bize ulaştığı andan itibaren devam ediliyor" dedi.
(HSK-MO-CC-Y)

15.02.2013 13:06:05 TSI

Editör: Wan Haber