Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, anne ve oğul takla atan araçtan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza Turgutreis Ortakent kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aniden rahatsızlanan ve tansiyonu çıkan annesini hastaneye yetiştirmeye çalışan Mustafa Kemal Mandalinci (17) kullandığı 48 UK 632 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ortasında bulunan reflüşe çarparak takla açtı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen Mandalinci annesi Saide Mandalinci ile takla atan araçtan hiçbir yara almadan çıktı. Tansiyonu yükselen annesini Bodrum Devlet Hastanesine götürmek isterken kaza yapan lise öğrencisi gencin annesinin rahatsızlandığı anda etrafta kimsenin olmaması nedeni ile acil olarak hastaneye annesini yetiştirmek istediği öğrenildi. Araçtan çıkarılan Saide Mandalinci başka bir araç ile hastaneye gönderilirken oğlu Mustafa ise olay yerinde kalarak polis ekiplerine ifade verdi.
Olay yerine gelen ailenin yakınları ise çocuğun ehliyetsiz olduğunu belirterek "çocuk ehliyetsizdi ama annesini acil olarak hastaneye yetiştirmek zorundaydı. O panikle giderken kaza yapmış. Çok şükür yaralanan olmadı. Çocuğun yapacak bir şeyi yoktu sonuçta annesinin acil hastaneye gitmesi lazımdı"dedi.
Olay yerine gelen Trafik ekipleri kaza ile ilgili tutanak tuttu ve çekicinin gelmesi ile araç orta reflüşten kaldırıldı. Yan yatan araçtan yara almadan kurtulmalarını vatandaşlar ise şaşkınlık ile karşıladı.
(EA-MB-İK)

25.01.2013 12:27:01 TSI

Editör: Wan Haber