Kocaeli'nin İzmit ilçesinde boğazları kesilerek öldürülen anne ve 3 çocuğunun cenazesi, anne Aysel Geniş'in vücudunda bıçaklanma ya da boğulma izine rastlanmadığı için kesin ölüm nedenini belirlemek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi 64. Sokak'taki bir apartmanın giriş katında dün gece bir anne ve üç çocuğu öldürülmüş vaziyette bulundu. Yedi yaşındaki Gökdeniz ve 5 yaşındaki Görkem boğazları kesik bir halde bulunurken, henüz bir aylık Aysima'nın annesinin arkasında açlık yüzünden öldüğü belirlendi. Baba Ramazan Geniş'e ulaşılamazken, cenazeler Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Savcının incelemesinde diğer iki çocuğun boğazları maket bıçağıyla kesilmiş olmasına rağmen anne Aysel Geniş'in vücudunda kesici alet ya da boğulma izine rastlanmadı. Bunun üzerine annenin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazeler İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
Kesin ölüm nedeninin belirlenmesinin ardından anne Aysel Geniş ve 3 çocuğu Kandıra'ya bağlı Kubuzcu Köy mezarlığına defnedilecek.
Ailenin kapı komşuları Fatma Bayram Varol çifti ise öldürülen 7 yaşındaki Gökdeniz'in kendi çocuklarının sınıf arkadaşı olduğunu belirterek, öğretmenin aramasıyla evlerine girdiklerini kaydetti. Bayram Varol, "En son Ramazan ile çocuklarımızı onun arabasıyla okuldan almıştık. Çocuklarına ve ailesine çok düşkündü. Son bir haftadır görüşemedik. Kapıyı zorlamadan içeri girdiğimde hepsinin ölmüş olduğunu gördüm. Hemen dışarı çıkarak polise haber verdim" dedi. Fatma Varol ise Aysel Geniş'in kendi halinde çocuklarına ve kocasına bağlı bir insan olduğunu derdini sıkıntısını paylaşmadığını söyledi.
Polis cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, bir kaç gün önce kısa süreliğine eve girip çıkan baba Ramazan Geniş'e ulaşılmaya çalışılıyor.
(MA-ÖK-Y)

15.01.2013 12:18:56 TSI

Editör: Wan Haber