Olay, Gölyüzü Mahallesi Dalkılıç Sokak üzerinde bulunan Metin Apartmanı'nda meydana geldi. Bir süre önce eşinden boşanan Lütfiye Yaşar, iki kızıyla birlikte yaşamaya başladı. Bu sabah Lütfiye Yaşar'ın babası eve geldi. Kapıyı açan olmaması üzerine endişelenen baba, kapıyı kırarak içeri girdi.
 
Kömür sobasının bulunduğu oda yatan Lütfiye Yaşar, Buşra Ölmez ve Şeyma Ölmez'in tepki vermemesi üzerine 112 Acil Servis'ten yardım istenildi. Eve gelen 112 Acil ekipleri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen anne ve kızlarına müdahalede bulundu. Zehirlenenler yakınları tarafından battaniyelerin içerisine konularak ambulansa taşındı.
 
Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Buşra Ölmez ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Lütfiye Yaşar hayatını kaybetti. İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan Şeyma Ölmez'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
 
DOĞALGAZ BAĞLANMAMIŞ
Apartmanda doğalgaz şebekesi olmasına rağmen, Lütfiye Yaşar'ın oturduğu daireye doğalgaz bağlı olmadığı görüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. DHA
Editör: Wan Haber