Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürüyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kurum ve kuruluşlar aracılığı ile yapılan bağışları ihtiyaç sahiplerine iletiyor. Özel Medline Antalya Hastanesi bu kapsamda değerlendirilmek üzere 13 adet elektrikli hasta yatağını Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağışladı.
Sosyal sorumluluk kapsamında yatak bağışı kararı aldıklarını belirten Hastane Genel Direktörü Tufan Sarınoğlu, "Büyükşehir Belediyesi'nin Evde Sağlık Hizmeti gibi anlamlı çalışmalarını takip ediyoruz. Bu kapsamda biz de hastane olarak kendilerine destek vermek istedik. Bundan sonraki aşamalarda da birçok projeye destek vermeyi hedefliyoruz" dedi.
OTOMATİK AYARLANIYOR
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na teslim edilen elektrikli yatakların ayak, gövde ve baş kısımlarında üç motor bulunuyor. Hastanın durumuna göre koltuk pozisyonuna da dönüşebilen yataklar, diğer ara pozisyonlarda da kullanılıyor. Hidrolik sistemi de bulunan hasta yatakları istenilen yükseklikte ayarlanabiliyor. Hasta ya da refakatçisi kontrol panelleri aracılığı ile yatağı kolayca istenilen ayara getirebiliyor.
(SK-Y)

13.02.2013 13:05:36 TSI

Editör: Wan Haber