MKE Ankaragücü Başkanı Atilla Süslü, kulübün 6 Ocak 2013 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olmayacağını açıkladı. Süslü, yönetim kurulu olarak alınan ortak kararla yeni başkan adayı Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner'e destek vereceklerini bildirdi.
MKE Ankaragücü Başkanı Atilla Süslü ve Başkanvekili Fuat Akyüz, kulübün Tandoğan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, kulübün 6 Ocak 2013 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olmayacağını açıkladı. Süslü, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner aday olacağını bildirdi. Süslü, ekibiyle beraber yeni yönetimde görev yapacağını belirterek, Yiğiner'in Salı günü yapacağı basın toplantısı ile adaylığını açıklayacağını dile getirdi. Süslü, "Başkan adayımızı Mehmet Yiğiner olarak açıklıyoruz. Hem bizden hem onlardan ortak bir yönetim kurulu oluşturacağız" dedi.
Kulübün yeni transfer politikasına ilişkin konuşan Süslü, "Hiçbir futbolcuyu satmıyoruz ve transfer yasağını kaldırmak için çalışmalara başlıyoruz" diye konuştu.
Toplantıda, Ankaragücü Beştepe Tesisleri'ne dün akşam yapılan saldırıya ilişkin açıklama yapan Başkanvekili Fuat Akyüz ise, "Dün yaşanan olay ile ilgili tüm gruplarla görüştük. Olayın münferit olduğunu düşünüyoruz. Ankaragücü'ne zarar vermek kimseye yakışmaz. Olayları Ankaragücü taraftarına ve sevenlerine havale ediyoruz. Konu emniyete yansıdı" ifadelerini kullandı.
(SU-BÇ-S)

20.12.2012 15:22:34 TSI

Editör: Wan Haber