Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı Başkanı Halil Şıvgın, vakfın yönetim kurulu üyeleri ve Ankara'nın sembolü seğmenlerden oluşan heyet, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya tebrik ziyaretinde bulundu.
Kabine revizyonu kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı görevine atanan Nabi Avcı'ya ziyarette bulunan Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı Başkanı Halil Şıvgın, Avcı'ya başarı dileklerini iletti. Vakfın yönetim kurulu üyeleri ve Ankara'nın sembolü seğmenlerden oluşan heyetle ziyaret gerçekleştiren Şıvgın, Avcı'nın sahip olduğu engin birikim ve tecrübenin Milli Eğitim Bakanlığı için büyük bir şans olduğunu vurgulayarak, Ankaralılar ve Ankara'yı tanıtma Vakfı olarak, Avcı'ya yeni görevinde her türlü desteği vermek için hazır olduklarını ifade etti.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ise, Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vakfın Ankara açısından son derece önemli faaliyetler yürüttüğünü söyledi.
2013 yılının "Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin ve Ankara'nın başkent oluşunun 90. yıldönümü" olduğu hatırlatılan görüşmede, Milli Eğitim Bakanlığı ile Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nın 90. yıl etkinlikleri kapsamında işbirliği yapabileceği vurgulandı.
(PS-ÖZ-Y)

30.01.2013 15:19:20 TSI

Editör: Wan Haber