Adalet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Gençlik ve Spor,Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret ileKalkınma bakanlıklarında gerçekleşen atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Özellikle Adli Tıp İhtisas Kurulu'ndaki atamalar dikkat çekti. 

BİLGİ İŞLEMLER YENİ BAŞTAN 
Buna göre, Adalet Bakanlığı'nda, Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Genel Cerrahi Üyeliğine Prof. Dr. Mustafa Öncel, Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığı'na Prof. Dr. Alaattin Duran, Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Genel Cerrahi Üyeliğine Prof. Dr. Adem Akçakaya getirildi. İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Genel Cerrahi Üyesi Doç. Dr. Fatih Aydoğan ise görevinden alındı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü'ne Muhsin Dere atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Bilgi İşlem Daire Başkanı Dursun Gökmen, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bunun dışında Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık,Gümrük ve Ticaret ile Kalkınma bakanlıklarında müşavirlik pozisyonuna; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda ise Bilgi İşlem Dairesi'nde yeni atamalar gerçekleşti.

Editör: Wan Haber