Ankara Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) Genel Başkanı Hasan Şen, Yönetim Kurulu üyeleri Harun Ünlü, Ali Gün, İsmet Çılbır ve Şerif Aytaç Çatalzeytin'i ziyaret ettiler.
Ankara'da yapılacak olan Başkentte Kastamonu Günleri-9 etkinlikleri çerçevesinde görüşmeler ve ziyaretler kapsamında gelen KASDERFED yönetim kurulu üyelerini İl Genel Meclisi Üyesi ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Birol Bozkurt Esnaf Kefalet Kooperatifi binasında ağırladı.
İlçe kaymakamının rahatsız olması, Belediye Başkanının da ilçe dışında bulunması nedeniyle görüşmeyi yapan Birol Bozkurt "İlçemizin Ankara'da tanıtımı konusunda gerekenleri ve elimizden gelenleri yapacağımızı, bu konuda Ankara Çatalzeytinliler Derneği ile birlikte güzel bir çalışma yapacağımızı umuyoruz." dedi.
KASDERFED Genel Başkanı Hasan Şen "Ankara'da 9.sunu yaptığımız Başkentte Kastamonu Günleri'nde Çatalzeytin'i her yönüyle tanıtmak istiyoruz. Bu konuda yapılacak çalışmalarda Çatalzeytin'in yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz." dedi.
(EÖ-OA-Y)

19.01.2013 17:06:32 TSI

Editör: Wan Haber