Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi kozlarını parke sahada paylaştı.
Tekerlekli sandalye basketbolda Ankara derbisi uzun zaman unutulmayacak bir karşılaşmaya sahne oldu. Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig'inin 8'inci haftasında Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi'ni Ömer'in son saniye basketiyle yenerek Ankara derbisinde gülen taraf oldu. Altındağ Spor Salonu'nda gerçekleşen ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçı Yenimahalle Belediyesi 67-65 kazanarak taraftarlarına güzel bir hafta sonu yaşattı.
Maça Yenimahallelilerin yoğun ilgisi ve tezahüratları damgasını vurdu. Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelinin hazırladığı "Gücüne Güç Katmaya Geldik" yazılı dev pankartı, oyunculara moral desteği verdi.
Karşılaşmaya Ahmet Yamaç, Ahmet Sarıda, Aydoğan ,Fehmi ve Tahsin beşiyle başlayan Yenimahalle Belediyesi, maçın başlarında geriye düşse de kıran kırana bir mücadelenin sonunda galip gelmesini bildi. Yenimahalle Belediyesi'nde Ahmet Yamaç 25, Okan21 sayı atarken Ömer'in 3 saniye kala potaya gönderdiği şut, hem mavi beyazlara önemli bir avantajı getirdi, hem de rakibinin galibiyet umutlarını suya düşürdü.
Lider Yenimahalle Belediyesi aldığı galibiyetle beraber lig liderliğini devam ettirdi
BK-ÖK-Y)

21.01.2013 12:54:09 TSI

Editör: Wan Haber