Ankamall AVM, alışverişe gelen bebekli annelere sunduğu kaliteli hizmeti artırarak, 7 adet bebek bakım odasını faaliyete geçirdi. Annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği odalar sayesinde anneler artık alışverişin tadını çıkarabilecek.
Ankamall Alışveriş Merkezi (AVM), ziyaretçilerine sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Alışverişe gelen ziyaretçilerine kaliteli hizmet için açtığı 7 bebek bakım odası ile toplamda 10 bebek bakım odasına sahip olan ilk alışveriş merkezi oldu. Annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve rahatlıkla bebeklerinin bakımlarını yapabilecekleri odalar, renkli dekorasyonuyla da ilgi çekiyor. Ankamall, açtığı 7 oda ile en fazla bebek odasına sahip olan AVM unvanını alırken açılışa, Ankara Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Öztürk, Ankamall AVM Müdürü Buğra Köse ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Ankamall AVM Müdürü Köse, iki hafta öncesinde uygulamaya koyulan bebek odasının açılışının yapıldığını belirterek, odaların yaklaşık 10 anneye hizmet verebileceğini söyledi. Hijyen konusunda da gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Köse, "Ankaralılara nasıl daha iyi hizmet veririz anlayışıyla yola çıktık ve başka uygulamalarla devam edeceğiz" dedi.
Açılış öncesi konuşma yapan Ankara Halk Sağlığı Müdürü Öztürk, alışveriş merkezi yöneticilerini yapılan örnek uygulamadan dolayı kutlayarak, "Aile sağlığı merkezlerimizin sadece poliklinikleri olsun istemiyoruz. Ayrıca emzirme odaları da olsun istiyoruz. Bunu hayatımızın bir parçası haline gelen alışveriş merkezlerinin bir tanesinde de vardır ve bunun tatlı bir rekabete dönüşmesini diliyorum. İnsanlarımıza böyle kolaylıklar sağlanması biz sağlık çalışanlarını mutlu ediyor" ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından bebek bakım odalarının açılışı ziyaretçilerin katılımıyla da yapıldı. Açılışın ardından Ankara Halk Sağlığı Müdürü Öztürk bebek bakım odalarını gezdi.
(PS-YHY-Y)

14.02.2013 15:20:39 TSI

Editör: Wan Haber