Geçen yıl Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi'nde namağlup şampiyon olan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, bu sezon da 3. Lig Bayanlar Voleybol A Grubu'nda 6'da 6 yaparak nağmalup liderliğini sürdürüyor.
Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş önderliğinde büyük başarılara imza atan Anemon Hotels Spor Kulübü, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Başarılarıyla ilgili konuşan Salim Yavaş, "Sporcularımız ve teknik ekibimiz görevlerini layıkı ile yerine getirmeye devam ediyor. Önemli olan ligin sonunda ipi göğüsleyerek 2. lige çıkmak. Takımımız tam bir kolej takımı havasında tüm oyuncular aile gibi birbirlerine bağlılar. İyi bir takım olmanın en önemli ayağı çok iyi bir arkadaşlık ortamını sağlamamız. Bunu da sağladığımızı maçlarda ve sonrasında görüyorum." dedi.
Anemon Hotels İcra Kurulu'nun sosyal sorumluluk projeleri kapsamıda Türk sporuna ve Türk gençliğine destek vermeye devam ettiğini belirten Salim Yavaş, "Tüm maçlarımızda kapalı spor salonunu anneler, babalar ve çocuklar ile seyircilerimiz tamamen dolduruyor. Maçlarımızı yaklaşık olarak 750 seyirci ile oynuyoruz. Bu sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor. Alt yapıda ve voleybol okulunda sporcu yetiştirmeye de sürdürüyoruz." diye konuştu.
(ÖND-Y)

11.12.2012 18:48:38 TSI

Editör: Wan Haber