Besnik Hasi: Galatasaray yaralı bir hayvan gibi Anderlecht Teknik Direktörü Besnik Hasi, "Galatasaray yaralı bir hayvan gibi. Kesinlikle kolay bir maç olacağını düşünmemeliyiz" dedi.Anderlech teknik direktörü Şampiyonlar liginde karşılaşacağı Galatasaray ile ilgii flaş açıklamalar yaptı...Anderlech teknik patronu devler ligi maçı öncesinde karşılaşacağı Galatasaray ile ilgili önemli yorumlar yaptı...


şampiyonlar liginde Galatasaray ile karşılaşacak olan Anderlech teknik direktörü maç öncesinden Galatasarayın son zamanlardaki kötü gidişatı ile ilgili yorumlar yaptı.

 

Anderlech teknik patronu Basnik Hasi galatasaray ın son zamanlarda iyi durumda olmadığnı açıkladı ve Galatasaray ın yaralı bir hayvan gibi diye açıklamalarda bulundu.

 

Şampiyonlar ligindeki grup sıralamasındaki yerimizi değil, sadece yarın galip gelebilmeyi düşünüyoruz. Gruptaki Borussia Dortmund maçında yenilmeyi hak etmiştik ama diğer maçlarımızda daha fazla puan toplamalıydık. Çok genç ve cesur bir ekibimiz var. Kuralar ilk çekildiğinde, hiç puan alamayacağımızı sanmıştık. Şimdi ise daha iyisini hak ettiğimize inanıyoruz. Yarın da sahada kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

 

anderlet.jpg

Editör: Wan Haber