30 Eylül'de yola çıkacak dağıtım ekibi, Zonguldak'tan başlayıp, Devrek İlçesi'ne uğradıktan sonra sırasıyla Bartın, Amasra, Karabük, Safranbolu, Kastamonu, Taşköprü, Sinop, Boyabat, Çorum ve Alaca'ya gidecek. Her kentin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 5 bin kitap teslim edilecek.Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 3 yıl önce başlattıkları projenin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, amaçlarının doğu ile batı arasında kitaba ve bilgiye dayalı bir köprü oluşturmak olduğunu dile getirdi.
 
Toplanan ve hayırseverlerin desteğiyle alınan kitaplar arasında önemli eserler olduğunu kaydeden Çağırıcı, 'Gönderilecek kitaplar arasında klasikler olarak bilinen, Türk ve Dünya Edebiyatı'nın en seçkin eserleri yer alıyor' ifadelerini kullandı.
 
GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURALIM
Çağırıcı kampanyanın amacını, 'Bu projeyle öğrencilerimiz arasında, sevgi ve bilgiye dayalı dostlukların oluşmasını ve gönül köprülerinin kurulmasını istiyoruz. Anadolu'ya 1 milyon kitap dağıtana kadar kampanyamız devam edecek' sözleriyle açıkladı.
Editör: Wan Haber