Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan Türk Hava Yolları (THY) Müdürü Mehmet Yıldırım ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.
GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Gaziantep'in ticari ve sanayi yapısı hakkında Doğan'a açıklamalarda bulundu. Ünverdi, Gaziantep'in önemli bir üretim merkezi olduğunu, kentin sürekli gelişim gösterdiğini, buna bağlı olarak yurtiçi ve yurtdışı uçuş sefer sayılarının artması gerektiğini vurguladı.
Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan da kurumları ziyaret ederek projeler hakkında bilgi verdiklerini Gaziantep'in gelişiminden oldukça etkilendiğini ifade etti. Anadolu'da yeni projeler ürettiklerini kaydeden Doğan, uçakla yolculuk yapmada birtakım ön yargıların olduğunu ve bu sorunları ortadan kaldırmak için çalıştıklarını dile getirdi. Doğan, Gaziantep'ten Ankara'ya haftada 2 uçuş seferi olduğunu bu sayıyı 3'e çıkartacaklarını da sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan'a bakır işlemeli kahvedanlık hediye etti.
(HD-Y)

10.01.2013 16:07:41 TSI

Editör: Wan Haber