Anadolu Beşiktaşlılar Derneği'nin Ankara'da yapılan 13. Olağan Genel Kurulu'nda 267 delegeden 177'sinin oyunu alan Yücel Biçer başkan seçildi. Diğer aday Volkan Dudu ise 89 oyda kaldı.
Anadolu Beşiktaşlılar Derneği 13. Olağan Genel Kurulu, Ankara Ramada Oteli'nde gerçekleştirildi. Toplam 433 delegeden 237'sinin katıldığı genel kurulda divan kurulu başkanlığına eski TBMM Başkanvekili Uluç Gürkan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporu oy birliğiyle kabul edildi. Zaman zaman hararetli tartışmaların yaşadığı kurulda, katılım oldukça yüksekti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, eski Devlet Bakanı Ünal Erkan, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Biçer ile dernek üyelerinin katıldığı genel kurulda daha sonra oy kullanma işlemine geçildi. Daha sonra 4 sandıkta toplanan oylar, sandıkların açılmasının ardından sayılmaya başlandı.
Genel kurulda 267 delegeden 177'sinin oyunu alan mevcut Başkan Yücel Biçer yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Volkan Dudu'nun 89 oyda kaldığı genel kurulda 1 oy ise geçersiz sayıldı.
(SU-MFS-MFS-S)

10.02.2013 18:44:33 TSI

Editör: Wan Haber