Türkiyenin dans topluluğu olan ve genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan yapan Türkiyenin dans ateşi 15. yılını muhteşem bir şekilde kutladı. Bahçeşehir kültür merkezinde yapılan gösteride dans ateşi toğluluğunda toplam 120 kişi  sahne aldı ve herkesi büyüledi.


Anadolu Ateşi sahnede Troya adlı sahne gösterisi ile 15. yılına girdi. Millattan önce 1180 yılında olduğu sayılan Homeros un  yapıtları arasında yer alan İlyada ve odysseia ile yazılı duruma getirilne Troya öyküsünü sanatseverlerle sahnede paylaştılar.

Anadolu Ateşi yine büyüledi. Türkiyenin anadolu Ateşi 15. senesini muhteşem bir şekilde kutladı. Anadolu Ateşi Dans topluluğu Troya sahne gösterisi ile yne büyülediTürk sanat müziğinin unutulmaz mavi gözlüsü Emel Sayın'ın da izlediği gösteride, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 15. yılı dolayısıyla pasta kesildi.Çocukları Atlas, Güney ve Ares ile dansçılarla 15. yılı pasta keserek kutlayan Mustafa Erdoğan, "Emel Sayın, bizim ailemizin bir ferdi. Ailemizin en büyük ferdinden en küçük ferdine kadar hepsi Emel Sayın'ı çok seviyor. Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını. En güzel gülen kadını ile pastamızı beraber keseceğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

 

anadolu-atesi.jpg

Editör: Wan Haber