Türkiye'de on binlerce kişinin eğitim gördüğü ve binlerce mezun veren Anadolu AÖF Güz Dönemi Ara Sınavları ne zaman yapılacak? İşte binlerce kişinin merak ettiği cevap. AÖF Güz Ara Sınavları 14-15 Aralık 2019 tarihinde yapılacak.

Ders sayısına göre iki gün ve ikişer oturum olacak sınavlar büyük önem taşıyor. İlk oturum sabah saat 03:30'da başlayacak sınavların ikinci oturumu ise saat 14:00'da başlayacak. En uzun sınav süresi ise 180 dakika!

AÖF BÜROLARI HİZMET VERECEK Mİ?
AÖF öğrencilerinin bir çoğunun akında sınavların yapılacağı hafta sonu AÖF bürolarının açılıp açılmayacağı. En net kaynaklardan alınan bilgilere göre sınavın yapılacağı Cumartesi ve Pazar günü AÖF Büroları öğrencilere hizmet verecek. Sabah saat 08:00'da açılacak olan bürolar 16:30'a kadar hizmet verecek.

aof.jpg

SINAVA GİRİŞTE NELERE DİKKAT EDİLMEDİ
Sınav günü alal acele evden çıkan öğrencilerin bir önceki günden kimlik kartarını ve sınav giriş belgelerini hazırlamalarında fayda var. AÖF sınavına katılacak olan öğrenciler sınava kimliksiz alınmayacak. Sınav giriş belgeleri de yanlarında olmalı.

AÖF SINAV YERLERİ
14-15 Aralık 2019 tarihinde yapılacak olan AÖF sınav yerleri kısa bir tarih içinde açıklanacak ve üniversitenin web sitesinde erişime açılacak.

Sınav giriş belgesi, sınav tarihinden bir hafta önce erişime açılıyor.

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?
Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresini ziyaret edip Öğrenci Girişi bölümüne TC kimlik no ve şifreleri ile giriş yaparak çıkarabilirler. Ayrıca Açıköğretim Büroları da bu belgeye erişime yardımcı olacak. En yakın açıköğretim bürosunu ziyaret edip sınav çıktınızıda alabilirsiniz.

Kaynak: WanHaber.com

Editör: Wan Haber