İnegöl-Alanyurt arası karayolu üzerinde meydana gelen kazada, İnegöl Devlet Hastanesinde görevli 112 Acil Servis Ambulansında görevli Ambulans şoförünün kullandığı özel otomobilin çarptığı kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, İnegöl-Alanyurt arası yolu kullanan sürücüler tarafından, alkollü bir kişinin yol ortasında yayan olarak yürüyerek trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarı yapıldı. Emniyet ekipleri ihbar üzerine belirtilen şahsı bulmak için yol boyunda aramalar yaptığı sırada, Alanyurt mahallesi girişindeki trafik ışıklarının bulunduğu bölgede kaza ihbarı geldi.
İnegöl'den Alanyurt istikametine gitmekte olan sürücü Hasan K. yönetimindeki 16 PE 308 plakalı özel otomobil, 32 yaşındaki Erdal Zengin'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Erdal Zengin, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildi. Genç adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Ambulans şoförü olan ve özel otomobili ile Alanyurt'a giderken yolda yayan yürümekte olan gence çarpan Hasan K. ifadesi alınmak üzere Alanyurt Emniyet Polis Merkezine götürülürken, kazada hayatını kaybeden kişinin, kazadan kısa bir süre önce alkollü olarak gezip trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarı yapılan kişi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

03.02.2013 01:34:03 TSI

Editör: Wan Haber