Amatör ve Profesyonel futbolda iz bırakanlar bir çatı altında toplanmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün Atatürk Spor Kompleksi Atatürk Spor Salonu'nda bir araya gelen sporun emektarları, eski günleri yad etti.
Hasan Ali Kilci, Galip Bitigen, Şükrü Bayraktar, Fikri Gençaslan, Halil Severcan, Kamil Severcan, Ali İlboğa, Ali Durmuş, Ahmet Özdemir, M.Suat Tekinsoy, Ahmet Haskaraman, Fehmi Kuş, Ali Bekarlar, Mustafa Alan, Ahmet Özel, Mehmet Tekin, Halim Demir Atatürk Spor Salonu'nda bir araya geldi. Kokteyl şeklinde geride bırakılan gecede spora emek vermiş ve ahirete intikal etmiş spor emekçileri için dualar okundu. Geceye katılan spor emekçileri tek tek söz aldı. Gecede spora emek vermiş iz bırakmış insanları bir çatı altında toplamak için dernek kurulması kararı da alındı.
Gecede konuşan Halim Demir, bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Burada eski dostlarla birlikte olmak çok güzel. Bizlerin dayanışma içerisinde olması gerekiyor. Birbirimizden haberdar olalım. İyi-kötü günlerde dayanışma içinde olmak çok güzel olur" diye konuştu.
Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Amatör ve Profesyonel Futbolda iz bırakanlar gecesinin en yaşlı üyesi Mehmet Suat Tekinsoy olurken en genç üyesi ise Şükrü Bayraktar idi.
(AÖ-Y)

06.02.2013 14:18:01 TSI

Editör: Wan Haber