İlhan Siyahtaş-Vansesi Gazetesi

Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Namık Altunsoy Kızılcabölükspor maçında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyledi.

"Ambiyansı Yüksek Olmayan Bir Deplasmandı"

Takım olarak kötü bir futbol sergilediklerini dile getiren Namık Altunsoy, "Üzgün bir basın toplantısıyla karşınızdayız. 2-0'lık üzüntü halen üzerimizdedir. Kızılcabölükspor için geçen hafta yaptığımız açıklamada 3 puan almak istediğimizi söyledik. Bunu oyuncularımızla da paylaştık. Onlarda 3 puana şartlandılar. Alınacak 3 puan üst sıralara tutunmamız için önemliydi. Havanın dağılmaması için önem arz ediyordu. Son 4 maç üst rakiplerle oynadık. Alttaki rahiplerle ne yaparız bunu gördük. Yönetimin moralini düşürmemek için önemliydi. O inançla müsabakaya gittik.

Şartlar gereği biraz sıkıntılı bir deplasmana gittik. Gece 12 gibi Denizli'de kalacağımıza otele gittik. Ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadık. Oynadığımız sahayı daha önceden biliyorduk. Son antrenmanımızı burada sanayi sitesi de sentetik saha da yaptık. 3 puan için deplasmana gittik. Kızılcabölük küçük bir yer. Bende oyunculuk ve hocalık dönemimde ilk defa oraya gittim. Ambiyansı yüksek olmayan bir deplasmandı. Dirençli bir mücadele vermemiz gerekiyordu. Ancak bunu başaramadık" dedi.

"Ben Dahil Bu Deplasmanda Birşey Yapamadık"

Futbol anlamında bu deplasmanda hiçbir şey yapamadık diyen Altunsoy, "14 oyuncumuzun hiçbiri istediğimiz ve beklediğimiz futbolu sahada gösteremedi. Biz bu deplasmanda tel tel döküldük. Bunun benim gözümde hiçbir mazereti yoktur. Yaşanan bu sorunun nedeninin henüz ortaya çıkaramadık.

Futbolcularımız ile konuşarak bu sorunun nedenini ortaya çıkaracağız. Takımımızda ciddi bir düşüş var bu maçta iyi bir şekilde gözlemledik. Bu konuda gereği neyse yapacağız ve bir sonraki maçımıza çıkacağız. Kızılcabölük'te ortaya koyulan futboldan memnun değiliz. Sıralamaya baktığımız zaman istediğimiz sıralamanın çok uzağında değiliz. Sıralamadaki hesapları çok iyi bir şekilde yapıyoruz. Kozan Belediye maçına kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz Kozan maçını kazanıp sıralamada üste çıkmaktır. Kızılcabölükspor maçını unutmak zorundayız. Ben teknik adam olarak bu maçtan utandım. Bu maçı ne takımıma ne de takımı hazırlayan kendime yakıştırdım. Kazanmak elbette ki bizim için çok önemlidir.

Ancak bunu yapamadık. Son 5 maçımıza baktığımız zaman 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet var. Bu hedefi olan bir takım için alınan sonuçlar değil. Ancak oynadığımız takımlara göre koyduğumuz hedeflerde iyi oynadık. Ancak Kızılcabölükspor maçında bu puan kaybını yapmamız gerekiyordu. İleri de bu 3 puan bize çok lazım olacak. Kızılcabölükspor iyi bir futbol oynadı ve genç takımıyla kazandı."

Editör: Wan Haber