İlhan Siyahtaş - Vansesi Gazetesi

Ligin 9. haftasında deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef galibiyet. Kendi tesislerinde son hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyespor bugün Denizli’ye hareket etti.

Kızılcabölükspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktörü Namık Altunsoy, deplasman galibiyeti olarak bu maçı ön gördüklerini Kızılcabölükspor karşısında 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi.

Altunsoy Kızılcabölükspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Kızılcabölükspor geçen yıl Play of oynayan bir takımdır. Semt takımı olmalarına rağmen çok iyi oynuyorlar. Geçen hafta zorlu bir deplasmandan puanla döndüler. Bizden sonra bir kupa maçları var. Belki de kupaya yoğunlaşırlar böyle olursa bunun bize geri dönüşü güzel olur. Kızılcabölükspor deplasmanından üç puan alarak dönmek istiyoruz. Sakat oyuncularımız var onlardan faydalanamayacağız. Bu maça 5 kart sınırında olan oyuncumuz da var. Koşullar ne olursa olsun biz deplasman galibiyeti olarak bu maçı görüyoruz ve bunu hedef olarak belirledik. Kendimizi ilk 5 takım içinde görmek istiyoruz. Daha önce hedefte sapmalar oldu. İyi takımlarla oynadık. Bu hedefe yüzde 100 ulaşamadık. İnşallah bu maçta bu eksiğimizi gidermiş olacağız. Sıralamada olan takımlarla oynayacağız burada kendimizi göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Wan Haber