Aliağa Ticaret Odası (ALTO), inşaat sektöründeki üyeleri ile birlikte Avrupa'nın en önemli fuarlarından biri olan uluslararası BAU 2013 İnşaat Fuarı'nı ziyaret etti.
Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleşen, aralarında Türk firmalarının da bulunduğu ve 2 bin 61 firmanın katılımcı olduğu BAU 2013 İnşaat Fuarı'nda, sektörü ilgilendiren tüm malzemelerden, en yeni teknolojilerin uygulamalarına kadar bütün süreçler detayları ile sergilenirken, ALTO üyeleri de inşaat sektöründeki en yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldu.
Konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada; İnşaat sektöründeki uluslararası gelişmeleri üyelerinin takip etmesinin önemine dikkat çeken ALTO Başkanı Adnan Saka, şunları kaydetti: "Oda olarak son yıllarda uluslararası etkinliklere daha sıklıkla katılarak üyelerinin uluslararası piyasalardaki gelişmelerden haberdar olmalarını önemsiyoruz. Aynı şekilde üyelerimizi de bu tür uluslararası organizasyonlara katılmaları konusunda teşvik etmeye çalışıyor, girişimlerde bulunuyoruz. Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleşen ve Avrupa'nın en önemli fuarlarından biri olan uluslararası BAU 2013 İnşaat Fuarı'na da bu nedenle katılmak istedik, çalışmalarını yaptık ve inşaat sektöründeki üyelerimizle birlikte bu fuarı ziyaret ettik. Üyelerimiz fuarda iş bağlantıları kurdukları gibi, en yeni teknolojileri de yerinde görme fırsatı buldu."
Binlerce ziyaretçinin olduğufuar sürecinde üyelerinin kendileri ile birlikte hareket etmesinden dolayı memnun olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Saka, farklı meslek gruplarındaki üyelerinin de bu tür sektörel fuarlara katılmasını istediklerini ve gerekli girişimleri yapacaklarını belirtti.
(HE-ERG-Y)

18.01.2013 13:55:09 TSI

Editör: Wan Haber