Kütahya'nın Altıntaş Kaymakam Vekilliği görevini yürüten Kaymakam Ahmet Güneri'nin görev süresinin sona ermesi nedeniyle onuruna veda yemeği verildi.
Altıntaş Kaymakamı Ahmet Güneri için verilen veda yemeğine İlçe Jandarma Komutanı, Altıntaş Belediye Başkan Vekili, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri, Kaymakamlık personeli, köy ve mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.
Veda yemeğinde konuşma yapan Kaymakam Ahmet Güneri Altıntaş'ta görev yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Altıntaş'ı unutmayacağını söyledi. Altıntaş Kaymakamı Ahmet Güneri, "Görev süresince buradan hiç ayrılmayacakmış gibi elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Altıntaş'ta kısa sürede çok güzel günlerim geçti. Biz burada sevgi saygı gördük, sevgi saygı göstermeye çalıştık. Altıntaş'ta görev yapmaktan dolayı gerçekten memnun kaldım. Buradaki görev süremi, kaymakamlık hayatım boyunca tatlı anı olarak hatırlayacağım, herkese teşekkür ediyorum. Buradan ayrılırken gördüğümüz güzel yerleri, güzel insanları unutmayacağız. Benim hayatımda çok önemli bir dönüm noktası olmuştur Altıntaş halkının hoşgörüsü sayesinde hiç bir sıkıntı yaşamadık. Bizi her zaman muhabbetle kucakladılar. Her zaman burayı anılarımda canlandıracağım. Allah bana tarihin yazıldığı bu topraklarda hizmet etmeyi nasip etti" diye konuştu.
Kaymakam Güneri daha sonra veda yemeğine katılanlardan ve ilçe halkından helallik istedi.
(RD-EFE)

11.02.2013 14:58:03 TSI

Editör: Wan Haber