Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinin voleyboldaki gururu Altınova Belediyesporlı kızlar beldeye 3. lük kupasıyla döndü.
Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu'nda düzenlenen Küçük Kızlar İl Birinciliği Voleybol karşılaşmaları sona erdi. Turnuvanın 3. ve 4.'nün belirlendiği karşılaşmada, Balıkesir Gençlik Spor Kulübü, Burhaniye Gençlik Spor Kulübünü yenerek 3. lük kupasının sahibi olurken, final karşılaşması ise Balıkesir Belediye Spor ile Altınova Belediye Spor'un A takımları arasında oynandı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen karşılaşmada şampiyonluğu Balıkesir Belediye Spor kazanırken, Altınova Belediyespor Balıkesir İl İkincisi olma başarısını gösterdi. Antrenör Sedat Oğuz, voleybola olan ilginin artmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yaz aylarında çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Her gün çift antrenmanla haftada 12 idman yaptık. Bu sayede ekip ruhunu yakalamayı başardık. Güzel bir hava yakaladık ve başarılı olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Altınova Belediye ve Kulüp Başkanı Asım Sürer'in karşılaşmalarda kendilerini yalnız bırakmamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sedat Oğuz, "Sayın Sürer'in bu tutumu takımımızda motivasyonu daha da arttırıyor. Kendisine bizlere sağladığı maddi ve manevi katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
(SS-SŞ)

07.02.2013 12:15:19 TSI

Editör: Wan Haber