Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yalova ekibi Altınova Belediyespor, transferdeki sessizliğini bozarak 3 yeni ismi kadrosuna kattı.
Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı grafik çizen sarı yeşilli ekip Teknik Direktör Okan Yılmaz'ın verdiği rapor doğrultusunda Mudanyaspor'dan Mehmet Can Erkli ve Murat Demir, Çarşambaspor'dan Aytaç Yeter'i transfer etti. Kanat oyuncusu Kutluhan Kırat devre arası transfer döneminde Altınova Belediyespor'dan ayrılarak eski takımı Babaeskispor'a geri döndü.
Transfer döneminde bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak isteyen sarı yeşilli ekip eski Fenerbahçeli Stephan Appiah'ın tavsiyesi ile Sivasspor tarafından transfer edilen Ganalı Habib Muhammed ile anlaşma zemini arıyor.
Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya, Sivasspor'un denediği Ganalı oyuncu orta saha oyuncusu Habib Muhammed için Rıza Çalımbay'dan onay aldıklarını ve siyahi oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi.
Transferlerle ilgili olarak açıklama yapan Kaya, "3 yeni futbolcuyu kadromuza kattık. Ligin ikinci yarısında çok daha iddialı bir konuma geldik. Sivasspor'da antrenmanlara çıkan Gana asıllı orta saha oyuncusu Muhammed ile de görüşmelerimiz devam ediyor ve bu transferin 1 hafta içinde netleşmesini bekliyoruz. Rıza Çalımbay hocamızla görüştük ve kendisi bu transfere onay verdi, futbolcuyla ilgili sıkıntıyı çözdüğümüz takdirde Ganalı oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz. Bunun dışında eğer şartlar uygun olursa sol bek mevkii için de transfer yapmayı düşünüyoruz. Transferde geç kalınmasının sebebi en iyi oyuncuyu en uygun fiyata kadromuza dahil etmek için çok çaba sarf etmemiz. Denediğimiz bir çok oyuncu oldu. Ancak devre arası transfer döneminde istediğiniz oyuncuyu bulmak zor oluyor" dedi.
(EB-MŞ)

24.01.2013 16:02:21 TSI

Editör: Wan Haber