Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, inşaatı hızla ilerleyen Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Kültür merkezinin kısa süre içinde tamamlanacağı bilgisi verilen Başkan Karaosmanoğlu, "Kültür merkezimiz tamamlandığında Karamürsel'in gözbebeği olacak" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karamürsel Altınkemer'de inşa ettiği kültür merkezinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Başkan Karaosmanoğlu, Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nın yanında yapımı devam eden kültür merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu'na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel eşlik etti.
Karamürsel'de çok önemli bir ihtiyacı karşılaması ve kültürel programlara ev sahipliği yapması beklenen merkezde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı. İhtişamlı görüntüsüyle Karamürsel'in girişinde konuklarını ağırlaması beklenen Altınkemer Kültür Merkezi'nde halen elektrik tesisat işlerinin yanı sıra iç ve dış yüzeyinde mermer kaplamaları devam ediyor.
Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı ve eşsiz İzmit Körfezi manzarasına sahip kültür merkezinde terastan kent ve deniz manzarası izlenebilecek. Bölgede halkının düğün, seminer gibi kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan kültür merkezi, 3 bin metrekare kullanım alanına sahip. Kültür merkezinde, 224 kişilik çok amaçlı kapalı, 192 kişilik de açık düğün salonu yer alacak. Bin 754 metrekare alan üzerine kurulan kültür merkezi bodrum, zemin ve bir kattan oluşuyor.
(UU)

16.02.2013 10:40:13 TSI

Editör: Wan Haber