Meteorolojinin kar uyarısını günler öncesinden dikkate alıp hazırlıkları tamamlayan Altındağ Belediyesi, kapanan yolları açıp buzlanma olmaması için ana arterlerde önlem aldı.
Yağan kara anında müdahale eden Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, don ve buzlanma nedeniyle olası trafik kazalarını önlemek ve vatandaşların mağduriyetini gidermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Önceki gün başlayan ve aralıklarla etkili olan yağış ile birlikte beyaza bürünen Altındağ'da köy yollarında gece geç saatlerde başlayan kar küreme çalışmaları; Çamlık, Beşikkaya, Feridun Çelik, Doğantepe, Siteler, Başpınar, Karapürçek Mahallelerinde devam ediyor.
İki vardiya şeklinde aralıksız çalışan yaklaşık 30 işçi; 4 kar küreme aracı, 3 greyder, 2 kepçe ve 8 tuzlama aracı ile ana arterler, ara sokaklar ve köy yollarını açtı.
Kar küreme aracıyla ana arterlere müdahale eden Mustafa Nazlı, "Gece boyu arkadaşlarımız çalıştı. Sabah 08.00'de görevi biz devraldık. Buzlanma olmaması için ana arterlerde sürekli hareket halindeyiz" diye konuştu.
İhtiyaç doğrultusunda Altındağ'ın her noktasına ulaşan gezici ekipler, don ve buzlanmaya karşı 24 saat aralıksız devrede.
(BK-GS-Y)

08.01.2013 14:28:23 TSI

Editör: Wan Haber