2004 yılından beri makine ve araç parkını her geçen yıl yenileyen ve büyüten Altındağ Belediyesi, 12 adet aracı daha filosuna kattı.
Bünyesine eklediği yeni araçlar ile hizmet kalitesini artırmayı amaçlayan Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne alınan 6 yol süpürme aracı, Fen İşleri Müdürlüğü'ne alınan 4 adet kar küreme aracı ve Çevre Müdürlüğü'ne alınan 1 adet yükseltici platform ve 1 jeneratör ile hem araç filosunu büyüttü hem de Altındağlı vatandaşlara sunduğu hizmetin kalitesini artırdı. Altındağ Belediyesi olarak çok güçlü bir teknik donanıma ve araç makine parkına sahip olduklarının altını çizen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Hem rutin işlerimizin hem de yaklaşan zorlu kış koşullarıyla mücadele için belediye olarak gerekli çalışmaları yapıyor ve altyapımızı güçlendiriyoruz. Filomuza kattığımız yeni araçlarla, makine parkımız her geçen yıl daha da güçleniyor. Bu da Altındağ'a yansıyor kuşkusuz" dedi.
Temizlik İşleri Müdürü Ali Şen ise özellikle temizlik konusunda Altındağ Belediyesi olarak çok titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, Başkan Tiryaki'nin talimatları ile daha temiz bir Altındağ için araç altyapısının sürekli güçlendirildiğini dile getirdi.
(EDA-ÖZ-Y)

04.01.2013 15:54:29 TSI

Editör: Wan Haber