Sosyal belediyeciliğin en başarılı örneklerinden birini sergileyen Altındağ Belediyesi Altınay Yardım Organizasyonu, hasta çocuklara moral için yılbaşı eğlencesi düzenledi.
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Çocuk Hastanesi'nde gerçekleştirilen programda, Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri'ne üye gençler hasta çocuklara ve yakınlarına eğlence dolu bir gün yaşattı. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Temel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Kangırtay ile Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Cengiz Keskin'in de katıldığı programda Ulubey Gençlik Merkezi öğrencilerinin Karagöz-Hacivat gösterisi büyük beğeni toplarken, palyaçoların gösterileri de çocukları eğlendirdi. Güneşevler Gençlik Merkezi'nden Mert Hatıloğlu'nun Yıldız Tilbe ve Nihat Doğan taklidi ile kahkaha dolu dakikalar yaşayan çocuklar, Özkent Akbilek Gençlik Merkezi'nden Yasin Yılmaz'ın çaldığı bağlama ile de sahneye çıkıp gönüllerince dans ettiler.
Hasta çocukları odalarında da ziyaret eden Başkan Yardımcısı Tuncay Temel ve Altınay ekibi, çocuklar ve aileleri ile sohbet ederek okul çantası, boya, oyuncak bebek ve araba gibi hediyelerle çocukların gönüllerini fethetti. Yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini dileyen Tuncay Temel, çocukların bir an önce iyileşmeleri temennisinde bulundu.
(BK-CC-Y)

29.12.2012 14:57:22 TSI

Editör: Wan Haber