Altındağlı gençlerin, sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdikleri programlar göz kamaştırıyor.
Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Altın Gençler enerjilerini birleştiriyor, Türkiye'nin geleceği aydınlanıyor'' etkinliğinde enerji kaynaklarının elverişli kullanımı konusunda bilgiler veren gençler, muhteşem sahne performanslarıyla da beğeni topladılar.
Güneşevler Osman Yüksel Serdengeçti, Aydınlıkevler Abdurrahim Karakoç, Çamlık ve Feridun Çelik Nuri Pakdil Gençlik Merkezlerine üye gençlerin "Enerji tasarrufu" üzerine hazırladıkları birbirinden keyifli ve bilgilendirici skeçler, şiirler ve şarkılar Altındağlı gençlerin tiyatro sahnesinde ne kadar başarılı olduklarını gözler önüne serdi.
Sahne etkinliklerinin ardından ise tüm gençlik merkezlerinden gelen genç tasarımcılar, enerji tasarrufu ile ilgili tasarımlarını sergilediler. Gençler; güneş enerjisi ile yanan ampul, mutfakta enerji tüketimini azaltma ipuçları, güneş enerjisi ile çalışan çaydanlık, cep telefonu bataryası ile çalışan masaj yastığı gibi tasarım projeleriyle stantları inceleyen katılımcılardan yoğun ilgi gördüler.
(BK-ÖK-Y)

17.01.2013 15:04:43 TSI

Editör: Wan Haber