Bireylerin internet üzerinden "Altın fiyatları bugün ne kadar" "Çeyrek altın fiyatları ne kadar" sorusu sıkça araştırılmakta. Bizde haberimizde altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerin ve fiyatlarını derledik. İşte güncel gram, çeyrek altın, yarım, tam ve Cumhuriyet altın fiyatları...

Türkiye'de yatırım denildiği zaman ilk akla gelen materyallerin başında altın gelmekte. Altın hem yatırım hemde hediyeleşmek için kullanıldığından vatandaşlar tarafından hergün internet üzerinden fiyatları araştırılmakta. "Çeyrek altın ne kadar" sorusu trend listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Peki 18 Şubat Pazartesi altın fiyatları kaç TL'den alınıp satılıyor..

18 ŞUBAT BUGÜN ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatlarındaki yükseliş, daha uygun fiyatlı olan gram altının tercih edilmesine yol açmıştır. Bu doğrultuda gram altın büyük bir ilgi görmekte.

Bununla birlikte gram altın fiyatlarındaki araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor. Gram altın, 18 Şubat Pazartesi gününe 224,70 TL'den alınıp 224,75 TL'den satılmaya başlandı.

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın özellikle hediyeleşmek amacıyla kullanılmakta. Fiyatların yüksek olmasından dolayı genelde yakın çevrelere alınan hediyelerin başında gelen çeyrek altın özellikle düğünler ve özel günlerde tercih ediliyor. Çeyrek altın yeni haftanın ilk günü 357,43 TL 'den alınırken 365,49 TL TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yarım altın hediye için çok fazla ilgi görmesede yatırım amacıyla bir çok kişi tarafından tercih edilmekte. Düğünlerde de genelde aliye çok yakın kişilerin gelin ve damada takmaları için alınmakta.

Yarım altın bugün 712,63 TL'den alınırken 730,98 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Yatırım denince akla ilk olarak tam altın gelmektedir. Tam altının fiyatlarıda vatandaşlar tarafından internet üzerinden sıkça araştırılmakta. 18 Şubat Pazartesi sabahı tam altın 1.429,72 TL'den alınırken 1.457,49 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. Cumhuriyet altını hem daha pahalı hem daha ağır olduğu için kolay kolay bozdurulmaz.

Cumhuriyet altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 1.485,00 TL'den alınırken 1.498,00 TL'den satılıyor. (SABAH)

Editör: Wan Haber