Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Rıfat Altan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara veda ziyaretinde bulundu.
Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Rıfat Altan, Palandöken Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, tarafından makamında ağırlanan KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan Erzurum'la ilgili proje ve yatırımlara değindiler. Altan'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyet dile getiren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, başarılı, ilkeli ve samimi çalışmalarının yanı sıra belediyeni KUDAKA sunduğu projelere destekleri için Altan'a teşekkür etti.
İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü'ne atandığını belirten KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan ise çalışma sürecinde kendisine ve kurumuna desteklerinden dolayı Başkan Bulutlara ve belediyeni birimlerine teşekkür etti.
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAK) Genel Sekreterlik görevine 2009'un son ayında atandığını hatırlatan Altan, Erzurum'da görev yaptığı 3 yıl boyunca ajansın sorumluluk bölgesi olan Erzurum, Erzincan ve Bayburt'un kalkınması için var gücüyle çalıştıklarını söyledi.
(AA-AA-Y)

25.01.2013 13:20:02 TSI

Editör: Wan Haber