Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı tarafından hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu doğum gününde andı.
Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz ve yönetimi düzenledikleri açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nu doğum gününde andı. Karadeniz, açıklamada şöyle dedi:
"Buhara'dan Anadolu' ya doğru nefes üflemiş Hoca Ahmet Yesevi'nin muradını murat edinmişler. İstanbul' dan Otranto'ya, Otranto'dan Roma' ya nazar eylemiş Koca Fatih' in inadını inat edinmişler. Aşk ve bilgiye meftun, şehitliğe namzet yiğit Alperenler.
Kabrinde rahat uyusun. Allah'ın, dirilerin diliyle ölünün duyuşuna sevk ettiği aşk cümleleri halinde, kabrinde yatan bizi duysun. Allah duyursun. Bugün cem-ü cümlesiyle Allah dostlarının şehitliğine şahitlik ettiği sembol şahsiyetimiz, liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu' nun doğum günüdür. İmkan yağmurlarıyla modemitenin, insanlığın başına yağdığı bir teknoloji dünyasında aydınlatılmamış bir kaza, bizim için karartılmış bir cinayettir. Yaklaşık 4 yıldır bu anda içine alıcı bir kapsamda her an, öfkemizi Muhsin Yazıcıoğlu' nun mezar taşında bilemekte, kuşkularımızı toprağında tüllendirmekte ve toprak altından sessiz sedasız ilerleyen bir sırrilikle kısas haklarımızı mezarında depolamaktayız. Şekliyle ister aydınlatılmamış bir kaza, isterse karartılmış bir cinayet olsun. Yiğidimizin kanına girmiş bir çetenin muhtevası bizim için şöyle bir mahiyete doğru kıvrılmaktadır. Hüviyette kaçak ve sinsi, cinayette kahpe ve sırtlan, organizasyonda kompleks ve heyet. Muhsin Başkanımızın vefatından sonra türlü siyasetçilerin diline doladığı yalancı kardeşliğe, dostluğa, arkadaşlığa karnımız artık tok. Madem dostsunuz neden dostluğunuzun gereğini yapmadınız. Madem arkadaşsınız neden sorumlular hakkında soruşturma açılamasına bile müsaade etmeyip; sorumluları ya terfi ettirdiniz ya da türlü fırıldaklıklarla yargılanmasının önünü kapadınız. Üstüne üstlük birde 3. yargı paketiyle suikast emarelerini yok ettiği anlaşılan tutukluların salıverilmesine müsaade ettiniz."
(OA-OA-Y)

31.12.2012 17:49:30 TSI

Editör: Wan Haber