Alperen Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı, Demokrasi Parkı'nda yapılan basın açıklamasında Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ve yılbaşı gecesinin Müslümanlar tarafından kutlamasına tepki göstererek basın açıklaması düzenledi.
Düzenlenen basın açıklamasını okuyan Alperen Ocakları Adıyaman İl Başkanı Sinan Önder, "İmkan yağmurlarıyla modernitenin, insanlığın başına yağdığı bir teknoloji dünyasında aydınlatılmamış bir kaza bizin için karartılmış bir cinayettir. Yaklaşık dört yıldır. Bu anıda içine alıcı bir kapsamda her an, öfkemizi Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezar taşında bilemekte, kuşkularımızı toprağında tüllendirmekte ve toprak altında sessiz sedasız ilerleyen bir sırlılık kısas haklarımızı mezarında depolamaktayız. İster aydınlatılmış bir kaza, isterse karartılmış bir cinayet olsun" dedi.
Yılbaşı gecesine de tepki gösteren Önder, "Ey ezeller ve ebedler boyunca uzanan mekanda, zamansız ürpertisiyle kök salmış millet. Ey magmadan arşa bir yücelikle, yer yüzüne nizam vermiş devlet. Türk, Kürt, Bonsak, Çerkez, Laz, Osmanoğlu'nda kurşundan binalar halinde erimiş, cem olmuş ve yekpare bir bünye halinde doğrulmuş saffet. Çammış, noelmiş, hindiymiş, yılbaşıymış, piyangoymuş şuymuş buymuş. Ülser gibi, ur gibi midene oturmuş batı artığı kazuratı kus kurtul" dedi.
(CK-Eİ-Y)

31.12.2012 21:36:57 TSI

Editör: Wan Haber