12-20 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Stuttgart kentinde düzenlenen ve Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği'nin (GATAB) de katıldığı CMT Stuttgart Fuar'ında Kemer standı büyük ilgi gördü.
Almanya'nın en önemli ilk üç fuarı arasında yer alan CMT Stuttgart Fuar'ına Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın standında katılan GATAB, Kemer'in tanıtımını gerçekleştirdi. 89 ülkeden 3 bin şirket ve kurumun yer aldığı fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Kemer standında tanıtım faaliyetini gerçekleştiren GATAB yetkilileri tarafından misafirlere tanıtıcı broşür, kemer haritası ve tanıtım CD'leri dağıtıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı 350 metrekarelik alanda sürdürdüğü tanıtım çalışmasına Türkiye'den 27 temsilciyle katıldı. Kemer standını ziyaret edenler arasında Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi Osman Şahin ile Stuttgart Başkonsolosu Mustafa Türker de vardı. GATAB'ı temsilen fuara katılan GATAB Turizm Tanıtım İhtisas Komisyonu Başkanı Hüseyin Er, fuarda Kemer standına olan ilginin 2013 sezonu için umutları artırdığını ifade etti.
Almanya'daki önemli turizm fuarı olan Stuttgart'ta Kemer için çok olumlu sinyaller verildiğini belirten Er, "Turizm fuarları Kemer ve bölgemizin tanıtımına büyük oranda katkı sağlıyor. Her yıl katıldığımız bu fuarlardan sonra sezonda Kemer'e gelen turist sayısında artış yaşıyoruz. Bu da fuarlara katılarak gösterdiğimiz tanıtım faaliyetlerinin başarısını ortaya çıkarıyor. Kemer turizminin yılda yıla giderek yükselen başarısı ortadadır. Bu başarıda GATAB olarak emeğimizin olması bizim için en büyük hizmet. Tanıtım faaliyetlerimize 2013 yılındaki diğer turizm fuarlarına katılarak devam edeceğiz" dedi.
(SK-Y)

21.01.2013 10:43:50 TSI

Editör: Wan Haber